top of page

SÄLJ VIA OSS

I våra butiker säljer vi kurerad second hand-plagg, skor, accessoarer och inredning i bra kvalitet och i mycket gott skick. Med oss kan du enkelt sälja dina favoriter vidare på kommission. Det innebär att du som lämnar in får betalt efter att dina varor sålts hos oss. Kommissionen som betalas till dig är minst 40% av försäljningspriset.

FULLSTÄNDINGA VILLKOR KOMMISSIONSFÖRSÄLJNING VIA FAB COLLECTIVE

Övriga dagar ingen inlämning!

INLÄMNING HBG

onsdagar & torsdagar 11-17.30

INLÄMNING MALMÖ

torsdagar & fredagar 11-17.30

Övriga dagar ingen inlämning!

IMG_7409.JPG

DAMKLÄDER

FAB STUDIO har fokus på färgglada pieces som Sparks joy och blandar märken med guldkorn från kedjorna - vintage, klassiskt, modernt och trendigt med fokus på kvalité.

Vi tar in ytterplagg, klänningar, tröjor, blusar, skjortor, byxor, jeans, kjolar och skor.

Vi tar endast emot kläder som vid inlämningstillfället speglar aktuell årstid och säsong. Vi tar emot max 5 varor per gång (undantag kan förekomma).

Märken som säljer bra hos FAB STUDIO är bland annat GANNI,  Rodebjer, Toteme, Samsoe Samsoe, COS, Acne, Hope, Dagmar, &Other Stories, Day, Arket, Cras, Stine Goya, Baum & Pferdgarten och Malene Birger.

Vi tar även in utvalda plagg från kedjorna exempelvis H&M Studio, Lindex, Zara, Monki, Weekday eller Gina Tricot.

Assessoarer såsom väskor, solglasögon och smycken säljer bra hos oss. Märken som Mulberry, Celine, Louis Vuitton, Dior är mycket eftertraktade bland våra kunder.

Varorna som lämnas in behöver vara nytvättade, strukna, hela och i övrigt vara i gott skick. Skor behöver vara väl rengjorda.

Vi tar inte emot päls, underkläder, badkläder, gravidkläder, träningskläder, bröllops- eller balklänningar.

 

Märken vi inte tar emot är bla: Shein, Bohoo, Pretty little thing, Forver21, GAP, Primark, Topshop, Na-kd mf.

INREDNING

FAB FUSION fokuserar på känsla och kvalité och produkter som kan leva länge – vintage, klassiskt, modernt och trendigt. Vi tar emot kända märken och guldkorn från de okända. Vi strävar efter att erbjuda produkter som höjer känslan i ett hem.

Vi tar emot max 5–10 varor per gång (undantag kan förekomma).

Varorna som lämnas in behöver vara fräscha, hela (det är skillnad på sönder och patina), rena och i övrigt vara i gott skick, syna dem noga innan inlämning.

TAVLOR: Blandade tekniker, olja, akryl, foto, bläck etc.

DEKORATION: Figuriner, vaser, krukor, ljusstakar, udda detaljer, tidningsställ, krus etc.

BELYSNING: Främst bords- och golvlampor med skärm. Lamporna behöver ha modern kontakt. Tak och vägglampor har vi svårt att exponera.

MÖBLER: Mindre bord, stolar, pallar, mindre skåp/hyllor, serveringsvagnar, sittbänkar etc.

TEXTIL: Kuddar inkl innerkudde, dukar, kökshanddukar, tygservetter, mindre mattor.

PORSLIN: Fat/skålar av modernare snitt, handgjorda bruksföremål för dekoration eller servering, etc.

ÖVRIGT: Korgar, exklusiva skärbrädor i trä eller marmor, serveringsbrickor etc.

VI TAR SÄLLAN ELLER ALDRIG EMOT: bestick, mattallrikar, kaffekoppar, konstglas och liknande.

4.png
IMG_2205.jpg

SÅ HÄR GÅR INLÄMNINGEN TILL​

(se fullständiga villkor för all information)

FAB STUDIO
Se under öppettider vilka dagar vi har inlämning i respektive butik.

 

Du behöver ej boka tid i förväg för inlämning. Vid en inlämning ska en genomgång av varorna göras i butik vilket kan ta en stund.

 

Ta med dig max ca 20 artiklar för bedömning. Vi tar emot max 5 varor per gång (undantag kan förekomma). Det går inte att lämna en påse och komma tillbaka senare.

FAB FUSION
Här gör vi urval från bilder skickade via Instagram DM eller i butik via uppvisande av bilder i telefon. Därefter kommer vi att återkoppla med feedback beträffande vilka varor vi tror att vi kan sälja och som vi önskar få inlämnade till butiken för bedömning. 

NÄR DU KOMMER TILL BUTIK
Inlämnaren läggs upp i vårt kundsystem och de varor vi tar in prismärks och registreras på ditt kundkort inom ca 1 vecka.

Efter registreringen skickar vi inlämnaren e-post med en lista på inlämnade varor, vårt avtal samt upphämtningsdatum för eventuellt ej sålda varor. Du ansvarar själv som inlämnare för att ha koll på och hämta osålda varor om du vill ha dem tillbaka. Om en osåld vara inte hämtas inom 7 dagar från upphämtningsdatum övergår äganderätten av varan till FAB.

Om vi inte får någon återkoppling från dig inom 24 h från utskickad e-post tar vi ut dina varor till försäljning och utgår ifrån att vårt avtal är godkänt. FAB har då rätt att sälja varorna i företagets butiker, via företagets Instagram eller via event och samarbete som anordnas av FAB COLLECTIVE.

Varor är till försäljning via oss i normalt sex (6) veckor från mottagandet av varan.

All försäljning registreras på ditt kundkort och kommissionen du tjänar in kan användas för att handla i FAB´s butiker, betalas ut till ditt bankkonto eller via swish. Innestående kommission kan hämtas ut i 12 månader från avtalsdatum.

bottom of page