top of page

sälj via oss

I våra butiker säljer vi kurerade second hand-plagg, skor, accessoarer och inredning i bra kvalitet och i mycket gott skick. Med oss kan du enkelt sälja dina favoriter vidare på kommission. Det innebär att du som lämnar in får betalt efter att dina varor sålts hos oss. Kommissionen som betalas tillbaka är 40 % av försäljningspriset.

Säljer du varor för över 2000 kr får du 50% i kommission.    

1/2 2024 uppdaterar vi våra villkor och regler för inlämning

INLÄMNINGSREGLER:    DAM   |   INREDNING  

FULLSTÄNDINGA VILLKOR FÖR FAB COLLECTIVE

4.png

 

detta tar vi emot för försäljning

 

Damkläder

På FAB Studio säljer vi ett begränsat sortiment av utvalda damplagg. Vi tar emot varor  som speglar rådande modetrender och som är max fem (5) år gamla alternativt utvalda vintage-plagg.

Märken som vi är intresserade av är bland annat GANNI, Rodebjer, Tiger of Sweden, Carin Wester, Dagmar, Arket, COS, Acne, & Other Stories, 2NDDAY, Malene Birger, Filippa K, Samsoe Samsoe, Stine Goya, Cras, Resumé, Second Female och Toteme.

 

Vi tar även in utvalda plagg från kedjorna såsom exempelvis HM Trend, Lindex, Zara, Monki, Weekday eller Gina Tryckt om vi anser att det passar i vårt sortiment. Varje inlämning är begränsad till max åtta (8) plagg/inlämnare och tillfälle.

DAMskor

Vi tar emot kvalitetskor i mocka, läder alternativt skor i mycket gott skick som speglar rådande modetrender.

 

Damaccessoarer

 

Vi säljer även damaccessoarer såsom väskor, solglasögon och smycken. Även här tar vi in det vi anser passar vårt sortiment och som känns moderiktigt. Märken som Mulberry, Celine, Louis Vuitton, Dior är mycket eftertraktade bland våra kunder.

INREDNING

Vi tar emot kända märken och guldkorn från de okända. Vi fokuserar på känsla och kvalité och produkter som kan leva länge – vintage, klassiskt, modernt och trendigt.

Vi strävar efter att erbjuda produkter som höjer

känslan i ett hem, tavlor, inredningsdetaljer, vaser, mindre möbler, ljusstakar etc. 

barnkläder

Inlämning av barnkläder etc i butik är just nu på paus under tiden vi utvecklar konceptet. Följ oss i sociala medier för att inte missa uppdateringar. Våra FAB MINI-MARKETS löper på som vanligt, nästa är planerad våren 2024.

Att tänka på

  • Varor som lämnas in ska vara i mycket gott skick, dvs hela, fria från fläckar, förslitningar, noppor, vridna/trasiga sömmar samt heller ej för urtvättade.

  • Alla varor ska vara nytvättade och strukna. 

  • Skor och stövlar behöver rengöras grundligt innan de lämnas in.

  • Vi tar endast emot varor som är i rätt säsong för årstiden.

  • Vi tar emot ca max 8 damplagg, max 8 inredningsgrejer per inlämning.

Så här går inlämningen till

FAB Studio tar emot varor för genomgång

onsdagar och torsdagar 11-18.

Det behövs ej bokas tid i förväg, men tänk på att inlämningen kan ta en stund att hantera om

vi har fler som lämnar in samtidigt

eller om vi har kunder i butiken. 

Vid inlämning på FAB Fusion måste du skicka bilder i förväg via mail eller via DM på Instagram. 

Därefter kommer vi att återkoppla med feedback beträffande vilka varor vi tror att vi kan sälja och som vi önskar få inlämnade till butiken för bedömning. 

FAB säljer på kommission, vilket innebär att du som lämnar in får betalt efter att varan har sålts hos oss. Kommissionen som betalas tillbaka är 40% av försäljningspriset. På varor som prissätts över 2000 kr fås 50% tillbaka.

Vid en inlämning ska en genomgång av varorna göras i butik vilket kan ta en stund. Även eventuella önskemål om prissättning ska gås igenom vid överlämnandet. 

 

Inlämnaren läggs upp i vårt kundsystem och inlämningsavtal samt lista på mottagna varor skickas per mail. I mailet skrivs också ett datum för sista upphämningsdag av eventuellt ej sålda varor. 

Vi behåller inlämnade varor till försäljning i 60 dagar, därefter är det upp till inlämnaren att hämta tillbaka ej sålda varor inom sju (7) dagar. Efter 30 dagar förbehåller vi oss rätten att sänka priset på varorna om vi tror det kommer säljas lättare.

 Om varor ej hämtas tillbaka skickas det vidare. 

All försäljning registreras på ditt kundkonto och finns tillgängligt för utbetalning i 24 månader. Du som inlämnare kan när som under våra öppettider kontakta oss för att få din försäljning utbetald. Utbetalning görs via bankkonto och finns på ditt konto inom ca två veckor efter att utbetalning begärts.  Det går även bra att handla nya varor hos oss för sin intjänade summa. Observera att ingen utbetalning sker automatiskt, utan inlämnaren måste själv komma förbi butiken, eller kontakta oss via mail eller telefon och meddela att utbetalning ska ske.

Som inlämnare går det bra att när som helst under våra öppettider komma förbi oss, eller ringa för att få en status på vad som blivit sålt/finns kvar till försäljning.

Intjänad kommission går att nyttja i alla våra butiker!

bottom of page